Χαράλαμπος (Χάρης) Σκλάβος

sklavos

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στα Κύθηρα. Μετά την αποφοίτηση μου από το Γενικό Λύκειο Κυθήρων σπούδασα Φιλολογία, με κατεύθυνση στη Γλωσσολογία, στην Φιλοσοφική Σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Αποφοίτησα επιτυχώς το 2008 και ασχολήθηκα ιδιωτικά με το γνωστικό μου αντικείμενο. Είμαι παντρεμένος και έχω δύο παιδιά και το 2017 αποφασίσαμε με την οικογένειά μου να ζήσουμε μόνιμα στο νησί. Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και δραστηριοποιούμαι στο εμπόριο, διατηρώντας κατάστημα  mini market στα Μητάτα των Κυθήρων.

Πιστεύω στη δύναμη που έχουν τα Κύθηρα. Πιστεύω στους Κυθήριους. Μπορούμε να κάνουμε βήματα εμπρός, που θα επιτρέψουν και σε άλλες οικογένειες και νέους ανθρώπους να ακολουθήσουν το παράδειγμα της δικής μας οικογένειας. Δεν είναι εύκολη επιλογή, ούτε εύκολη η συνέχεια.

Γι’ αυτό, σε αντίθεση με το πνεύμα της εποχής, όπου δυστυχώς πολλοί συμπολίτες μας έχουν ιδιωτεύσει, αποφάσισα να συμμετάσχω στο ελπιδοφόρο ψηφοδέλτιο που κατέθεσε ενώπιον του Κυθηραϊκού Λαού ο συμπατριώτης μας Ζαχαρίας Σουρής. Η εκτίμησή μου στο πρόσωπό του, όσο και η ικανοποίηση ότι επιτέλους συγκροτήθηκε μία μεγάλη ομάδα άξιων συμπατριωτών μου με σκοπό την αλλαγή στα Κύθηρα, με γεμίζει σιγουριά για τη νίκη στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Έχω τα εφόδια, την όρεξη και την δύναμη να δουλέψω την επόμενη κιόλας μέρα με Όλους Μαζί για να μπει ένα τέλος στον φαύλο κύκλο της αυτό-υποτίμησης και να βάλουμε τα θεμέλια για μια πραγματική πρόοδο στο νησί μας, με ευημερία για τους κατοίκους του και σεβασμό στην φύση του και την ταυτότητά του.

Είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, ζητώ την ψήφο σας και δεσμεύομαι να κάνω το καλύτερο.

Με τιμή,

Χάρης Σκλάβος

Facebook
LinkedIn
Email