Χάρης Πάνος Παναγόπουλος

panagopoulos

Γεννηθήκα το 1976 στο Λονδίνο από Έλληνες γονείς. Σπούδασα  Αγγλική Φιλολογία, Ευρωπαϊκό Δίκαιο και Ορκωτός Λογιστής, ενώ μιλάω 5 γλώσσες. Είμαι παντρεμένος με την Καλλιόπη Μαγουλά, επιχειρηματία πουδραστηριοποιείται στα Κύθηρα και το ηλεκτρονικό εμπόριο. Έχουμε αποκτήσει τρία παιδιά.

Τα τελευταία χρόνια ζω και εργάζομαι στις Βρυξέλλες στην θέση του Μόνιμου Νομικού Συμβούλου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σε θέματα Δικαιοσύνης.

Εμείς οι ομογενείς γνωρίζετε ότι αγαπάμε την Ελλάδα μας, λαχταράμε κάθε στιγμή να ερχόμαστε και να πατάμε τα χώματα των γονιών μας και των παππούδων μας. Πάντα όπου χρειαστεί στεκόμαστε δίπλα στην πατρίδα. Και είναι γνωστή σε όλους η τεράστια ελληνική δύναμη στο εξωτερικό, που προωθεί εθνικά, οικονομικά και πολιτιστικά θέματα της Ελλάδας.

Πιστεύοντας και υπηρετώντας αυτές τις αξίες, γνωρίζοντας και αγαπώντας τα Κύθηρα, όλα αυτά τα χρόνια, τίθεμαι με όλες μου τις δυνάμεις στην διάθεση του Ζαχαρία Σουρή και της νέας μεγάλης  αυτοδιοικητικής παράταξης «Όλοι Μαζί» για να αναδειχθούν τα Κύθηρα και τα Αντικύθηρα, με την μοναδική τους θέση στην Μεσόγειο, την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά και το παρθένο φυσικό τοπίο (όπως το ανέδειξε πρόσφατα η Europa Nostra), σε έναν τόπο βιώσιμης ανάπτυξης και αρμονίας.

Σας ευχαριστώ

Facebook
LinkedIn
Email