Εμμανουήλ Κατσανεβάκης

katsanevakis

Γεννήθηκα το 1958 στο Πειραιά. Κατάγομαι από τα Αντικύθηρα από τον πατέρα μου και από τo Λιβάδι Κυθήρων από την μητέρα μου. Είμαι παντρεμένος με τη Γιάννα Αποστόλου που εργάζεται στο νοσοκομείο Κυθήρων και πατέρας του Σπύρου και του Βαγγέλη Κατσανεβάκη. Είμαι απόστρατος αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας μας. Κατά τη διάρκεια της ενεργού υπηρεσίας μου, υπηρέτησα ως Διοικητικός με ειδικότητα Οικονομικού σε διάφορες Μονάδες της Π.Α., είτε ως επιτελής, είτε ως ελεγκτής Οικονομικού.

Από το 2011 ζούμε μόνιμα με την σύζυγό μου στα Κύθηρα και μετέπειτα ακολούθησαν και τα παιδιά μου, που δραστηριοποιούνται στο κλάδο της εστίασης και του τουρισμού γενικά, κάνοντας και μένα κοινωνό των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν όσοι επέλεξαν να επιχειρήσουν στα νησιά μας.

Αποφάσισα να δραστηριοποιηθώ ενεργά στις επικείμενες Δημοτικές Εκλογές, γιατί με ενδιαφέρει να προσφέρω στον τόπο απ΄ όπου κατάγομαι και ζω μόνιμα.

Αυτή η επιθυμία μου αποτελεί το μοναδικό κίνητρο για να είμαι υποψήφιος για το Δημοτικό Συμβούλιο με την παράταξη του Ζαχαρία Σουρή «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ», γιατί θεωρώ ότι ο ίδιος και η ομάδα του είμαστε άνθρωποι με αρχές και αξίες, αγαπάμε τον τόπο μας και τους ανθρώπους του και θα εργαστούμε άοκνα για το κοινό καλό!

Ελάτε, όλοι μαζί, να δουλέψουμε για τα Κύθηρα και τα Αντικύθηρα για να τους δώσουμε την αξία και το μέλλον που τους ταιριάζει.

Σας ευχαριστώ!

 

 

Facebook
LinkedIn
Email