Επαμεινώνδας Σταμάτης

Γεννήθηκα στο Χαιδάρι το 1956. Είμαι πτυχιούχος της ΑΣΟΕΕ (νυν Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών) με ειδίκευση στην Διοίκηση Επιχειρήσεων και στο Marketing.

Εργάστηκα στον Δήμο Χαϊδαρίου ως Διευθυντής Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών μέχρι το 2014. Ταυτόχρονα ασχολήθηκα με τον Διοικητικό Εκσυγχρονισμό, τον Στρατηγικό Σχεδιασμό, την Εκπαίδευση Στελεχών Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τον Συντονισμό – Υλοποίηση Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων.

Υπήρξα πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ταμείου Λαϊκών Αγορών Αθηνών – Πειραιώς.

Τα τελευταία χρόνια ζω μόνιμα στο Διακόφτι όπου δραστηριοποιείται επαγγελματικά η οικογένειά μου. Έχω διατελέσει σύμβουλος στην Αναπτυξιακή Κυθήρων.

Η ενασχόλησή μου με τα κοινά αποτελεί βιωματικό στοιχείο του χαρακτήρα μου και η συμμετοχή είναι σταθερή επιλογή μου. Ιδιαίτερα όταν παρουσιάζονται ευνοϊκές συνθήκες, μετά από μια περίοδο με εγγενείς παθογένειες και αναποτελεσματικότητα, οφείλουμε να δώσουμε την μάχη για αλλαγή.

Ο Ζαχαρίας Σουρής εκτιμώ ότι εκπληρώνει όλες τις προϋποθέσεις για να ανοίξει μια νέα ελπιδοφόρα σελίδα για τα Κύθηρα. Με οδηγό την συνειδητή επιλογή στήριξης αυτού του αγώνα τίθεμαι στην διάθεση των συνδημοτών μου ως υποψήφιος στην Δημοτική Κοινότητα Φριλιγκιανίκων με τον συνδυασμό «Όλοι Μαζί».

Με αγάπη για τα Κύθηρα, προχωράμε νικηφόρα.

Σας ευχαριστώ.

Facebook
LinkedIn
Email