Κατερίνα Βάσσιου

Πριν 22 χρόνια επιλέξαμε να έρθουμε οικογενειακώς στα Κύθηρα. Τα κριτήριά μας για αυτή την επιλογή ήταν η εγκάρδια επικοινωνία με τους ανθρώπους, η υπέροχη φύση, το ότι το νησί είχε νοσοκομείο, αεροδρόμιο και αυτά μας ήταν αρκετά. Πολύ σύντομα ανακάλυψα ότι το νησί είχε πολλές ελλείψεις, δεν είχε καν εξαθέσιο σχολείο, δεν είχε οργανωμένο αθλητισμό, δεν είχε εσωτερική συγκοινωνία. Είμαι άνθρωπος που ασχολείται με τα κοινά, επικοινωνώ με το κόσμο και προσπαθώ πάντα να προσφέρω.

Υπήρξα αθλήτρια με διακρίσεις επί σειρά ετών, είμαι καθηγήτρια φυσικής αγωγής, απόφοιτη ΤΕΦΑΑ Αθηνών.

Στο πρόσωπο του Ζαχαρία Σουρή και στην ομάδα του είδα μία άλλη νοοτροπία πού μπορεί να βγάλει το νησί μας από το τέλμα και να λύσει χρόνια προβλήματα. Είναι άνθρωποι που ο καθένας ξεχωριστά με τις δικές τους ενέργειες και δράσεις προσφέρουν σε αυτό τον τόπο. Είμαστε μια παράταξη ανθρωποκεντρική, ενωτική.

Προβάλλουμε ένα άλλο μοντέλο διαχείρισης του δήμου μας πιο συμμετοχικό πιο δημοκρατικό. Το στρατηγικό μας σχέδιο έχει τη δυνατότητα αναβάθμιση της ζωής μας πρωτείστος και της αυξήσης του πλυθησμού του νησιού, συμπαντικό στοιχείο για την ανάπτυξη του.

Σας καλώ να συμμετάσχετε στη παράταξή μας. Ελάτε όλοι μαζί να αλλάξουμε τη καθημερινότητα μας να ζήσουμε με συνεννόηση και κοινούς στόχους.

Facebook
LinkedIn
Email