Λεωνίδας Τσάκο

Λεωνίδας Τσάκο

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στα Κύθηρα. Οι γονείς μου μετανάστευσαν από το Μπεράτ της Αλβανίας στο νησί πριν 25 χρόνια, για μια καλύτερη ζωή. Είμαι περήφανος που γεννήθηκα και μεγάλωσα στα Κύθηρα, αποκτώντας την ελληνική παιδεία και την κουλτούρα αυτού του ιστορικού νησιού. Τελειώνοντας το Γενικό Λύκειο Κυθήρων φοίτησα στις ΕΠΑ.Σ του ΟΑΕΔ ηλεκτρολόγος εγκαταστάτης. Σήμερα εργάζομαι ως βοηθός ηλεκτρολόγος, ενώ στο παρελθόν διατηρούσα οικογενειακή επιχείρηση εστίασης για 4 χρόνια στην Αγία Πελαγία.

Αγαπώ το νησί μας και την κοινότητα Λογοθετιανίκων όπου μεγάλωσα και επιθυμώ να συμβάλω με κάθε τρόπο ώστε να προοδεύσει ο τόπος, να ζήσουν εδώ περισσότεροι νέοι άνθρωποι, να καταφέρουμε να υπάρχει ζωντάνια όλους τους μήνες.

Πιστεύω στο όραμα του υποψηφίου Δημάρχου Ζαχαρία Σουρή και της ομάδας ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.  Με έπεισε να ασχοληθώ με τα κοινά, από την πρώτη στιγμή. Ζητάω από τους Τσιριγώτες, τους συμπατριώτες μας μετανάστες να στηρίξετε τον αγώνα μας. Είμαστε νέοι άνθρωποι, εργατικοί, νοιαζόμαστε για το νησί, θέλουμε να έρθετε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μας, να καταφέρουμε αυτά που τόσα χρόνια μας λένε πως δεν μπορούν να γίνουν. ΓΙΝΕΤΑΙ. Με αγάπη και δουλειά θα τα καταφέρουμε.

Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη σας όλα αυτά τα χρόνια. Συνεχίζουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!

Λεωνίδας Τσάκο

Υποψήφιος στην Δημοτική Κοινότητα Λογοθετιανίκων

 

Facebook
LinkedIn
Email