Μαρίνα Τριφύλλη

Μαρίνα Τριφύλλη

Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1999 και έζησα στα Κύθηρα μέχρι τα 18 μου. Είμαι απόφοιτος του Τμήματος Χημείας του Πανεπιστημίου Κρήτης και συνεχίζω τις σπουδές μου σε μεταπτυχιακό επίπεδο, στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων, με κατεύθυνση στο Marketing, στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Τα Κύθηρα αποτελούν ένα νησί με πολλές ιδιαιτερότητες, διοικητικά, πολιτισμικά και γεωμορφολογικά. Όποιος βρεθεί αυτή τη στιγμή σε διοικητική θέση, καλείται να αντιμετωπίσει μία κοινωνία διασπασμένη, με μεγάλη διασπορά των κατοίκων, η οποία καθιστά το νησί ως από τα πιο αραιοκατοικημένα μέρη της Ελλάδος.

Μία παράταξη σαν το Όλοι Μαζί, που όχι μόνο αποδέχεται την διαφορετικότητα μεταξύ των μελών της, αλλά την χρησιμοποιεί και σαν όπλο απέναντι σε διχαστικές πολιτικές, μπορεί να κάνει την διαφορά για το νησί μας.

Στόχος μου για το Τσιρίγο μας είναι να βελτιωθούν συνολικά οι υποδομές, ιδιαίτερα στους τομείς των Μεταφορών, του Πολιτισμού και του Αθλητισμού, ώστε το νησί να αποτελέσει πόλο έλξης και για νεότερα άτομα, να γίνει ένα μέρος φιλικό προς τον άνθρωπο όλο το χρόνο, και όχι για τους 2 μήνες της μικρής τουριστικής σεζόν.

Έχει έρθει πλέον η ώρα για μία ουσιαστική στροφή της κοινωνίας, με στόχο να βελτιωθεί επιτέλους η ποιότητα ζωής στο νησί.

Είμαι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Κυθήρων, σας καλώ να κάνουμε Όλοι Μαζί την διαφορά!

Με τιμή,

Μαρίνα Τριφύλλη

Facebook
LinkedIn
Email