Νίκος Χρυσαφίτης

Δυστυχώς τα δύο χρόνια θητείας μου ως δημοτικός σύμβουλος, δεν μου άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις για τον τρόπο κυρίως που λειτουργεί η δημοκρατία στον δήμο μας!

Είδα αρνητικές ψήφους να ακυρώνονται, σημαντικές αποφάσεις να παίρνονται στην Οικονομική Επιτροπή και όχι στο Δημοτικό Συμβούλιο και εμείς να είμαστε απλά θεατές!

Να καλούμαστε  ώρες απαγορευτικές, για εμάς τους εργαζόμενους, αλλά παρόλα αυτά να δίνουμε το παρόν και να έχουμε να ψηφίσουμε «σημαντικά» θέματα, όπως, «τοποθέτηση ταϊστρών για αδέσποτα», «αδειοδότηση σε δημότη για να βγάζει το τραπέζι του και μια καρέκλα στον δρόμο», «παράταση στην παράταση της παράδοσης του μνημείου των σφουγγαράδων»… και πολλά άλλα παρόμοια «ουσιώδη» θέματα!

Όλη η ουσία των συμβουλίων ήταν το στάδιο της ενημέρωσης, αλλά τι να το κάνεις και αυτό! Ο άνθρωπος που όφειλε να είναι εκεί και να δώσει απαντήσεις, έλειπε, ανεβάζοντας την απαξίωση προς το πρόσωπο την Δημοτικών Συμβούλων σε ακόμη υψηλότερα επίπεδα!

Είναι καιρός να γυρίσουμε σελίδα και να αλλάξουμε τρόπο σκέψης στον τόπο μας! Να δούμε επιτέλους μια ιεραρχία στα έργα που γίνονται και όχι απλά έργα για να γεμίζουν όμορφα τα προεκλογικά μας φυλλάδια!

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ίσως το καταφέρουμε αυτό!

Θα ήθελα όποιος επιλέξει να στηρίξει την παράταξή μας να με ψηφίσει ΜΟΝΟ αν θεωρεί ότι είμαι κατάλληλος και ικανός να τον εκπροσωπήσω!

Τελειώνοντας θα χρησιμοποιήσω μια φράση ενός γνωστού μου… Ελπίζω μετά τις εκλογές να παραμείνουμε όλοι φίλοι!

Σας ευχαριστώ,

Νίκος Χρυσαφίτης

Υποψήφιος για το Δημοτικό Συμβούλιο Κυθήρων

Facebook
LinkedIn
Email