Παναγιώτης Καλλίγερος του Ζαχαρία

panagiotis-kalligeros

Γεννήθηκα το 1979 στον Πειραιά και από το 1990 μένω μόνιμα στα Κύθηρα. Την περίοδο 1995 – 2007 εργάστηκα στον οικοδομικό κλάδο στα Κύθηρα. Από το 2007 μέχρι σήμερα εργάζομαι στο Αεροδρόμιο των Κυθήρων, ως χειριστής μηχανημάτων στην εταιρία επίγειας εξυπηρέτησης της παλιάς Ολυμπιακής και μετά στη εταιρία skyserv. Επίσης για την περίοδο 2007 έως 2012 διατηρούσα τουριστική επιχείρηση με λειτουργία οργανωμένης πλαζ στην Φυρή Άμμο.

Την περίοδο 2006 – 2010 υπήρξα εκλεγμένος τοπικός σύμβουλος Χώρας – Καλάμου. Από το 2020 μέχρι 2022 διετέλεσα γενικός γραμματέας και από το 2022 είμαι πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Κυθήρων. Από το 2021 έως το 2023 διετέλεσα πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων Νηπιαγωγείου Χώρας Κυθήρων. Από το 2021 που ιδρύθηκε η Αερολέσχη είμαι μέλος στο Διοικητικό της Συμβούλιο. Είμαι παντρεμένος με την Ελένη Βενάρδου και έχουμε αποκτήσει μαζί μία κόρη.

Θέλω να βοηθήσω το χωριό μου αλλά και την Δημοτική κοινότητα Κυθήρων, σε ζητήματα καθημερινότητας που δυστυχώς τα τελευταία χρόνια έχουν μείνει χαμηλά στην ατζέντα της παρούσας διοίκησης του Δήμου μας.

Συνεργάστηκα με τον Ζαχαρία για αρκετά χρόνια στο αεροδρόμιο και τρέφω εκτίμηση στο πρόσωπό του για την εργατικότητα, την διοικητική ικανότητα και αποτελεσματικότητά του. Στο κάλεσμά του για να αγωνιστούμε όλοι μαζί στον τόπο μας, ώστε να γίνουν πράγματα, είπα ναι από την πρώτη στιγμή.

Είναι τιμή μου λοιπόν να συμμετέχω ως υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Κυθήρων στις επερχόμενες εκλογές με την παράταξη ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ και με επικεφαλής τον κ. Ζαχαρία Σουρή. Η συμμετοχή στα κοινά αποτελεί όχι μόνον υποχρέωση αλλά και καθήκον κάθε ενεργού πολίτη. Με την ψήφο μας σχεδιάζουμε μαζί το μέλλον και αλλάζουμε τα νησιά μας.

 

Facebook
LinkedIn
Email