Παρασκευάς (Πάρις) Δ. Γεωργιλάς

Γεννήθηκα το 1984 στην Αθήνα και μεγάλωσα στα Κύθηρα και στον Πειραιά. Αποφοίτησα από το 2ο Γενικό Λύκειο Πειραιά και στη συνέχεια σπούδασα Τεχνικός Δικτύων & Τηλεπικοινωνιών στο Δημόσιο Ι.Ε.Κ Αγίου Ιωάννου Ρέντη. Από το 2005 κατοικώ μόνιμα στα Κύθηρα, πιστεύοντας ότι είναι ένας τόπος που μπορεί να προσφέρει καλύτερη ποιότητα ζωής. Επαγγελματικά ξεκίνησα να εργάζομαι ως αυτοκινητιστής το 2008 αποκτώντας το δικό μου λεωφορείο. Παράλληλα απασχολούμαι στον γεωργικό τομέα, αξιοποιώντας τα κτήματα της οικογένειάς μου με κύρια δραστηριότητα την παραγωγή και πώληση βιολογικού ελαιολάδου.

Από το 2015 είμαι μέλος του Δ.Σ του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλάμου «Η Προκοπή» και από το 2018 μέχρι και σήμερα, έχω την τιμή, με την εμπιστοσύνη των συγχωριανών μου να είμαι πρόεδρος. Το 2019 εκλέχτηκα Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Κυθήρων και από το 2019 έως το 2021 διετέλεσα αντιπρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Κυθήρων.

Είμαι παντρεμένος με την Ειρήνη Μεγαλοκονόμου που δραστηριοποιείται στις ταχυμεταφορές courier και έχουμε επιλέξει μαζί να ζούμε στο όμορφο νησί μας. Ομιλώ την αγγλική γλώσσα.

Αγαπητοί συμπατριώτες και συμπατριώτισσες, αποφάσισα και αυτή την φορά να εκτεθώ απέναντί σας για να συμβάλλω στην προσπάθεια μιας πιο δημοκρατικής και ανθρώπινης λειτουργίας του Δήμου μας, με στήριξη των Τσιριγωτών στην καθημερινότητά τους, σε αντίθεση με τις αυταρχικές και απαξιωτικές συμπεριφορές που βιώσαμε όλοι στο πετσί μας είτε μέσα είτε έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο. Γνωριζόμαστε όλοι πολύ καλά και δεν πρέπει να ξεχνάμε και να διαγράφουμε αυτά που ζήσαμε τα τελευταία χρόνια στα Κύθηρα.

Συνυπογράφω το προγραμματικό μας πλαίσιο, συντάσσομαι με τον Ζαχαρία και τη νέα παγκυθηραϊκή παράταξη «Όλοι Μαζί» για να πάμε τα νησιά μας μπροστά, με συνεργασία και καθημερινή δουλειά. Ξέρετε πως αύριο και πάλι θα με βλέπετε κοντά σας κάθε μέρα, να δέχομαι την κριτική σας, και στις εύκολες και στις δύσκολες στιγμές της ζωής και του τόπου μας.

Με τιμή ζητώ την ψήφο σας για το Δημοτικό Συμβούλιο των νησιών μας.

Σας ευχαριστώ

Παρασκευάς (Πάρις) Δ. Γεωργιλάς

 

Facebook
LinkedIn
Email