Βασιλική Πετροχείλου

vaso-petrochelou

Γέννημα θρέμμα των Φρατσίων, στα όμορφα Πετροχειλιάνικα. Από γονείς Φρατσιώτες που με  έμαθαν να αγαπώ και να αγωνίζομαι για το χωριό μας. Τελείωσα το Γενικό Λύκειο Κυθήρων και υπηρέτησα για 32 χρόνια ως διοικητικός υπάλληλος στο Τζάνειο Νοσοκομείο στον Πειραιά. Τα πέντε τελευταία χρόνια επέστρεψα και ζω μόνιμα στα Φράτσια μαζί με την ηρωίδα μάνα μου.

Αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά και ιδιαιτέρως με το χωριό μου στο πλευρό του Ζαχαρία γιατί εκτιμώ την αγωνιστικότητά του και τη δράση του προς όφελος του νησιού μας. Τα χωριά μας ερημώνουν και χρειάζονται νέοι δραστήριοι, με όρεξη και κέφι για δουλειά, να γεμίσουν τα χωριά μας όπως ήταν κάποτε.

Για τα Φράτσια δεν αξίζει η εγκατάλειψη που ζούμε τα τελευταία χρόνια. Οι δρόμοι μας, η πλατεία του χωριού, οι αγροτικές οδοί, η έλλειψη ενδιαφέροντος για την αγροτική και κτηνοτροφική δύναμη των Φρατσιών. Ερήμωσε από κόσμο το χωριουδάκι μας. Κι όλα αυτά δεν λύνονται με υποσχέσεις, αλλά με θάρρος, δουλειά, επιμονή. Τα Φράτσια μας πρέπει να διεκδικήσουν αυτό που δικαιούνται. Και όλα τα Κύθηρα και τα Αντικύθηρα να αλλάξουν ρότα.

Τώρα λοιπόν είναι η ώρα να ψηφίσουμε όχι από υποχρέωση, ούτε το φίλο μας ή το συγγενή μας, αλλά αυτόν που έχει δώσει δείγματα γραφής και θα κάνει το καλύτερο για το Τσιρίγο μας.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ λοιπόν πάμε να δώσουμε τον αγώνα τον καλό.

Συμμετέχω ως υποψήφια στην Δημοτική Κοινότητα Φρατσίων

Καλό αγώνα!

Βασιλική Πετροχείλου

 

Facebook
LinkedIn
Email