Γιώργος Βλαντής

George Vlantis

Τα Κύθηρα τα χαρακτηρίζουν το άπειρο και η μελαγχολία του πελάγους είναι προορισμός μα είναι συγχρόνως και τόπος αποχωρισμού από όπου πολλοί νέοι εκκίνησαν για μικρά και μεγάλα ταξίδια. Μέχρι σήμερα με αφορμή την εργασία μου, είχα την χαρά να ταξιδέψω σε διάφορους τόπους, να συναντήσω πολλούς και διαφορετικούς ανθρώπους, να ακούσω τις ιστορίες τους, να δοκιμάσω γεύσεις, να μάθω διαφορετικά ήθη, έθιμα και να γνωρίσω την κουλτούρα άλλων λαών.

Για το Τσιρίγο μας οραματίζομαι να μπορέσουμε με στρατηγική, ομαδική δουλειά, σύνεση, αλληλεγγύη και υπομονή, να δημιουργήσουμε κάτι για το οποίο, ο νεότερος πολίτης θα μπορεί να ζει με ποιότητα, αλλά και ο ηλικιωμένος δεν θα νιώθει μόνος και παραμελημένος. Τα Κύθηρα πρέπει να γίνουν το φιλόξενο «σπίτι» που θα προστατεύει και θα βοηθά όποιον έχει ανάγκη και επιθυμία να ζήσει στο υπέροχο φυσικό του περιβάλλον, και τους όμορφους οικισμούς του. Για να ξαναγεμίσει νέους ανθρώπους ο τόπος μας.

Όλα αυτά τα μοιράζομαι με Όλους Μαζί και με επικεφαλής τον Ζαχαρία Σουρή, είμαι έτοιμος να συμβάλω ώστε να κάνουμε το όραμα πράξη. Το όραμα που είναι κοινό για όλους μας.

Βιογραφικά στοιχεία

Γεννήθηκα στα Κύθηρα το 1982. Είμαι γιος του Παναγιώτη Βλαντή, και της Εριφύλης Παναγιώτου Σουρή. Σπούδασα φωτογραφία και σκηνοθεσία στην ιδιωτικό σχολή  FOCUS και μετέπειτα, το 2011, έκανα σεμινάρια φωτογραφίας μόδας στο London School of Art.

Το 2007 ξεκίνησα την επαγγελματική μου στα

διοδρομία. Έχω συνεργαστεί με σημαντικούς εκδοτικούς οίκους και εταιρείες παραγωγής σε Ελλάδα και εξωτερικό, στον περιοδικό Τύπο και τον χώρο της τέχνης, του θεάτρου και του κινηματογράφου.

Είμαι Ιδρυτής και μέτοχος της εταιρείας παραγωγής θεαμάτων τέχνης και πολιτισμού Theatreschool. (Theaterschool.gr)

Επίσης είμαι διευθυντής επικοινωνίας για Ελλάδα και την Κύπρο της αμερικανικής εταιρείας Odyssey Consultancy LLC. (odysseyconsultings.com)

Είμαι ενεργός μέλος: του Ομίλου UNESCO Πειραιώς και Νήσων, της International Action Art και υποστηρικτής της Εταιρείας Αρωγής Παιδιών με αναπηρία «ΒΗΜΑ ΖΩΗΣ».

 

Facebook
LinkedIn
Email