Κατερίνα Τζίμα

katerina-tzima

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στα Κύθηρα. Μετά από απουσία μερικών χρόνων στην πόλη επέστρεψα στο νησί το 2013. Έχω εργαστεί ως πωλήτρια λιανικής σε υπεραγορές και ως υπάλληλος ασφαλείας σε εταιρεία φύλαξης. Σήμερα εργάζομαι ως υπάλληλος πύλης στο Τριφύλλειο Νοσοκομείο Κυθήρων.

Στη ζωή πορεύτηκα δίνοντας τον καθημερινό μου αγώνα και χωρίς να βασίζομαι στην βοήθεια κανενός, Μεγάλωσα τα δύο μου παιδιά με κόπο και αξιοπρέπεια και τους δίδαξα ότι στη ζωή πάντα μπορούμε να πετύχουμε, αρκεί να δουλέψουμε σκληρά και να βάζουμε στόχους.

Διετέλεσα πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Καρβουνάδων την περίοδο 2014 -2019, προσπαθώντας για την επίλυση των προβλημάτων των χωριών μας. Η κατάργηση της πάγιας προκαταβολής με ευθύνη του νυν Δημάρχου, εκείνη την περίοδο, δεν επέτρεψε σε μένα και το συμβούλιό μου να δώσουμε άμεσες λύσεις στην καθημερινότητα των χωριών. Πιστεύω ότι για τους τοπικούς προέδρους είναι επιβεβλημένο να επαναφέρουμε την πάγια προκαταβολή για να μπορούν να παράγουν έργο χωρίς αναμονές και γραφειοκρατίες.

Στηρίζω τον υποψήφιο Δήμαρχο Κυθήρων και Αντικυθήρων Ζαχαρία Σουρή. Πιστεύω σε εκείνον και την ομάδα «Όλοι Μαζί» και είμαι βέβαιη ότι θα πετύχουμε πολλά για τον τόπο μας.

Με εκτίμηση

Κατερίνα Τζίμα

Υποψήφια Δημοτικής Σύμβουλος Κυθήρων

Facebook
LinkedIn
Email