Παναγιώτης Μεγαλοκονόμος

Συμπατριώτισσες και συμπατριώτες. Όπως γνωρίζετε γεννήθηκα, μεγάλωσα και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στα Κύθηρα, στο τομέα του Τουρισμού. Έχω την απόλυτη πεποίθηση ότι η παρούσα δημοτική αρχή και ο κ. Χαρχαλάκης εννιά χρόνια μετά την εκλογή τους, ό,τι είχαν να προσφέρουν το έχουν προσφέρει. Απαιτείται άμεση αλλαγή δημοτικής αρχής ώστε να αποτελέσουν παρελθόν η υποκρισία, η έλλειψη οράματος, η κοροϊδία των δημοτών, η καθοδήγηση εξωθεσμικών οικονομικών παραγόντων στην χάραξη πολιτικής, η αλαζονεία του Δημάρχου, οι απαράδεκτες και ύποπτες έριδες των αντιδημάρχων σε βάρος πάντα των δημοτών και τέλος ένα σωρό άλλες παθογένειες που αφήνει πίσω της η Δημοτική Αρχή του κ. Χαρχαλάκη.

Αλήθεια αναρωτιέμαι πώς μπορεί να χαρακτηριστεί η προμήθεια σκυροδέματος λίγες μόλις ημέρες πριν από τις εκλογές για την ικανοποίηση ρουσφετολογικών τους υποσχέσεων. Είναι ή δεν είναι  απόλυτη αλαζονεία η χρήση τέτοιων μεθόδων που μοναδικό στόχο έχουν να εξαπατήσουν τους συμπολίτες μας για να τους ξαναψηφίσουν. Πρέπει ή δεν πρέπει να αντισταθούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για να βάλουμε ΤΕΛΟΣ σε όλα αυτά;

Για να γίνει ο Δήμος μας ένας σύγχρονος Δήμος για τις ανάγκες των Δημοτών του και όχι για τις ανάγκες του Δημάρχου, των Αντιδημάρχων και των αμίλητων δημοτικών συμβούλων.

Αγαπητές συμπατριώτισσες και αγαπητοί συμπατριώτες,

θεωρώ χρέος μου να συμβάλω κι εγώ στην αναγέννηση των νησιών μας θέτοντας υποψηφιότητα για Δημοτικός Σύμβουλος με τον Συνδυασμό ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ του Ζαχαρία Σουρή.

Συμμετέχω ενεργά με όλες μου τις δυνάμεις γιατί πιστεύω πως μόνο ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε να γυρίσουμε σελίδα στα Νησιά μας.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ με φρέσκες ιδέες, με όρεξη για δουλειά, με αγάπη και ενότητα, με προγραμματισμό, με συνέπεια, με σχέδιο, με διάλογο και συναίνεση.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ με τον Ζαχαρία Σουρή για ένα πραγματικά καλύτερο αύριο.

ΖΗΤΩ την ψήφο σας για να γυρίσουμε σελίδα ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ .

Σας ευχαριστώ

 

 

Facebook
LinkedIn
Email